STATUS UPDATED!
04/07/2016 terima kasih kepada yang masih sudi menyinggah dan membaca blog Mira ni..budi dan jasa anda tidak mampu Mira balas dengan kata-kata..ecewahhh..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

Hama Beads (monster pacman)



Assalammualaikum dan salam sejahtera

Mahukan 30 t-shirt RUNNING MAN kegemaran ramai?? mari sertai GA dibawah
> http://eira-shamiera.blogspot.com/2013/05/simple-giveaway-by-nina-dan-hani.html


berbunyinya motor posmen menghantar surat..tapi kali ini dia menghantar bungkusan yang telah dinanti-nati oleh mira..seronok gila bila dapat bungkusan tu..tak sabar-sabar nak tengok tempahan yang mira buat  haritu..korang nak tahu mira beli apa?? tengok gambar bawahhh
nie adalah gambar dari owner yang jual..mira ambil sahaja..malas nak tangkap gambar tapi memang comel kann..mira beli murah sangat..harga sangat berpatutan..mira beli 7 jenis keychain..dia ikut suka nak letak keychain or tali gantung telefon tu..tapi mira nak kasi dekat kawan kann:)

kalau korang pon berminat..contact la owner untuk buat tempahan
atas 5 tempahan dapat free postage tahu..hihi
> https://www.facebook.com/lilly.lolly2

1 000 Pengomen Setia :

Hijab Valley berkata...

Salam sister.. jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley. Promosi dan GA sempena pembukaan blog shop ini sedang diadakan sehingga 30 mei. Jangan lupa follow jg ye.. :)

Terima kasih
~Hijab Valley~
http://hijab-valley.blogspot.com