STATUS UPDATED!
01/05/2017 segmen dah bermula dan selamat bercuti..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

GANGNAM style versi PAPER (style habis)



Assalammualaikum dan salam sejahtera
alhamdulillah baru habis jawab soalan bahasa melayu dan inggeris kertas satu dan dua..esok subjek agama..oh my..walaupun memang boleh skor tapi kali ini ustazah tak bagi tajuk..pening juga kepala nak pikir..pening nak pikir online jap dan terjumpa satu video ohsem ini..video nie rasanya dah lama tapi baru hari ini mira dapat tengok..entah la kenapa baru hari ini..(jangan tanya..haha)..mira just nak share sesiapa yang tak tengok lagi je..yang dah tengok nak tengok sekali lagi pon boleh..hihi..
just layan ini video mira tak updated panjang-panjang untuk kali ini..layannn


2 000 Pengomen Setia :

Lelaki Ini berkata...

dah tgk jugak. mmg ohsem gila!

Hazreeq D-Zul berkata...

Assalam, anda dah kena tag dalam GA ni, kalau nak join boleh pegi ke link berikut. Thankz :)

http://blackstarhazreeq.blogspot.com/2013/05/simple-giveaway-bintang-mencari-cinta.html