STATUS UPDATED!
04/07/2016 terima kasih kepada yang masih sudi menyinggah dan membaca blog Mira ni..budi dan jasa anda tidak mampu Mira balas dengan kata-kata..ecewahhh..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

Blogger terFAMOUS!!



oh yeah!! oh yeah,,dah sekian lama tak meng UPDATED ini blog yang entah jadi apa ...ahahaha..miera tetiba terfikir nak buat senarai blog yang miera tak pernah or tertinggal setiap kali entrynya ditulis..miera nie SILENT READER je pon..tapi bagaimana pun miera akan tetap singgah ke blog mereka untuk tahu perkembangan terkini mereka semua ..:)


 yang PERTAMA!!!

ha..miera tertarik kepada entry-entry abg BEN (tapi boleh digelar pakcik dah nie) lagi-lagi tentang anaknya Qhaliff si comel..hahah..bermacam-macam entry spontan yang kadang-kadang seronok dan boleh tercuit hati miera..korang yang nak pergi ke blog Pak cik BEN ASHAARI tekan banner atas nye yew,,:)

KEDUA !!!

Siapa lagi kalau bukan akak Lysaa kita kan...dari blognye berwarna pink,pink purple dan kini MERAH..wau..ohsem,,,blog sis banyak membantu ramai blogger-blogger baru mengenai tutorial-tutorial yang sis telah ajarkan termasuk blog miera nie..miera banyak ambil tutorial dari sis sebagai bantuan..terima kasih beribu-ribu kasih ye..cewah...terlebih lak..dan bukan tutorial sahaja yang ada..sis Lysaa pon sering mengUPDATED tentang dirinya walaupon dimana sis Lysaa berada..

Ketiga !!


Blog ini banyak menampilkan isu-isu semasa dan terkini serta mengenai artis,dunia dan macam-macam lagi yang menarik..miera tak akan terlepas dari setiap updatednya yang banyak juga memberi info terkini ye..JOM TERJAH!!

SEKIAN,,,,terima kasih..:) Jangan lupa terjah ye..:)

3 000 Pengomen Setia :

★ ɥɹɐן ɐʎɐʎ berkata...

Ohh ye mereka mmg terbaik !! Entri mereka pun cukup mantapp

IKLAN LALU ~ PON PON PON

GA TERBANYAK DI DUNIA BLOGGING . JOM REBUT KAN HADIAH YANG AWESOME .
--> LOMO . DOMAIN . PELBAGAI VOUCHER . RM 30 cash . Topup . SHAWL . MANY MORE <--
http://yayalarhsecret.blogspot.com/p/awesome-ga-in-blog.html

Ah Long berkata...

lyssa rahsia ~ haha ~ nice~

Siti hajar berkata...

terbaik :* saya pun ada buat senarai jugak . tapi 5
je :*
Mohon follow , visit dan tinggalkan komen di sini :
\
http://sweet-memories09.blogspot.com/