STATUS UPDATED!
13/06/2017 BUSY BILA DAH START KERJA..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

Blog dah BERSAWANG !!

<gambar tiada kaitan>

hallo-hallo ..nak kopi ka milo..hahaha...cakap pasai air lak miera nie..dah lar tengah puasa nie..sabor-sabor..:)..okey..tengok title pon pelik kan..bukan apa...miera dah lama tak updated blog kan..entah lar sekarang tak berapa idea nak updated..tapi miera tak kan tinggalkan dia lama-lama tak berupdated macam itu je..lagipun sekarang nie..miera updated dalam bilik je..tak macam dulu..kena duduk kat luar..mentang-mentang lar baru dapat Notebook 1 MALAYSIA(tergedik pulak miera nie..tak baik-baik) 

lama miera tak updated dan tak banyak dah blogwalking di blog miera.,rasanya macam dah berkurang sangat dari yang dahulu..miera nak blogwalking pon kalau korang tinggalkan jejak dekat miera dan kalau title entry korang tu menarik..mesti miera akan pergi..tapi miera nie jenis SILENT READER..miera lebih suka macam tu..kan tadi miera ada kata yang miera akan BW kalau orang tinggalkan jejak kan..tapi sekarang nie..FIBOX selalu buat hal lar..nak BW pon payah..kalau korang nak miera singgah ke blog korang..korang tinggalkan komen je dekat entry mana-mana..insya allah miera akan BW ke blog korang semua..

dan miera nak beri hadiah kepada siapa yang baca entry miera kali nie..2 orang terpantas yang komen akan miera senaraikan dibloglist miera maybe miera akan kekalkan selama-lamaya (maybe) sebab miera nie malas nak kacau dah kalau bloglist-bloglist nie..hanya letak URL blog korang je..INGAT!! hanya 2 pengomen yang terpantas sahaja..:)..okey..akhir kata..Selamat Menyambut Bulan Ramadahan Al-Mubarak kepada semua blogger-blogger dan prmbaca-pembaca sekalian..:)

 

4 000 Pengomen Setia :

SaidatulAzwa berkata...

Here :) http://saidatulazwaa.blogspot.com/

Ayna Halim berkata...

Salam Ramadhan..sy dh follow awak..

adibahfaizah berkata...

eh eh, looks like i'm the first one yg nak komen.kay. nk ckp hai :) lme tk nmpk. hehe

dorathecoffeegirl berkata...

tag awak segmen
http://dorathecoffeegirl.blogspot.com/2012/08/segmen-tambah-follower-blog-sampai-1000.html