STATUS UPDATED!
26/05/2018 dah start belajar ni sampai tak menyempat nak updated blog langsung..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

PS MANSUR : Viral kerana Melatah


Assalammualaikum dan salam sejahtera

Siapa lagi yang tak kenal PS MANSUR seorang makeup artis yang viral hanya melalui Whatsapp kerana melatah yang melampau di lokasi pengambaraan..tanya berlengah lagi..mari kita kenali dengan lebih dekat melalui temuramah di Motif Viral







ps: gelak sampai menangis-nangis dibuatnya..hahaha 😂

5 000 Pengomen Setia :

PeRdU cINta berkata...

Memang lucu..tapi kesian sebab mesti letih...

✿Cik Cappuccino Latte ✿ berkata...

Hahahahah . .CCL ada tengok jugak video ni . Memang kelakar la .. entah berapa kali repeat tengok

Bahrain Ramlan berkata...

kelakar tengok dia ini. hahahha.. nasib tak terbaring terus..ahaha

Anum Abdullah berkata...

setakat tu jak pun nak kena viral..poyo ni..haha..

Julia Tarmidi berkata...

Salam singgah dan follow. Anda dijemput join GA saya! :D

http://www.akuseorangtraveler.com/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html