STATUS UPDATED!
13/06/2017 BUSY BILA DAH START KERJA..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

kenapa auto-publish kan Post entry?


Assalalammualaikum dan salam sejahtera

Persoalannya..kenapa buat auto publish? kenapa tak buat yang biasa-biasa ja..ada idea post la kan..tapi Mira ni kekadang datang malas tu teruk sangat..so nak jadikan blog ni sentiasa berjalan setiap minggu Mira buat setiap minggu satu post entry..itu pon cukup la..idea tak banyak sangat..tapi boleh la kan sekadar tak nak blog ni sunyi sepi..

Idea ni kekadang datang mencurah-curah...kadang-kadang kering kontang tak ada idea lansung nak menaip ni..sementara ada benda nak tulis..Mira tulis..Mira tulis post ni pada 27/4/2017 ya..tak tahu bila Mira nak post yang ini..mungkin dalam bulan puasa Mira akan post...sebab dah ada turn yg lain post dulu..sangat hambar..hahaha

pada hujung bulan 6 ni pula akak Mira nak melangsungkan Perkahwinan..so mungkin lagi sibuk la time puasa tuh..majlis tu hari Raya ke 5 kalau tak silap..lagi la tak dan nak updated..nak melayan sanak sedara yang datang lagi kan..harap semuanya berjalan dengan lancar sudah lah yea..doa-doakan lah yea..sekian saja..tak ada benda nak tulis...bye.. 😅😆


3 000 Pengomen Setia :

HeNRieTTa JoSe berkata...

moga semuanya baik baik saja....rietta pown pernah juga auto publish, ataw kebelakangan ni, auti lgsg xpublish....hehehe...

Mrs Hazeera berkata...

tak pernah buat auto publish..maybe kena buat jugak!haha!

btw salam kenal!!semoga semua dipermudahkan ye. kenduri kendara penat tapi kepuasan tu sangat bernilai!

nini berkata...

Kadang kadang bila idea terlampau banyak memamg auto publish la jawab dia...takut lupa