STATUS UPDATED!
04/07/2016 terima kasih kepada yang masih sudi menyinggah dan membaca blog Mira ni..budi dan jasa anda tidak mampu Mira balas dengan kata-kata..ecewahhh..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

kembali AKTIF berBLOGGING


Assalammualaikum dan salam sejahtera

alhamdulillah .. Mira masih berkesempatan untuk updated blog Mira .
Terima kasih juga yang tak terhingga yang masih sudi membaca
 blog cikai Mira ni *kesat airmata disebabkan Mira masih tak mempunyai 
LAPTOP sendiri lagi...so agak susah nak updated selalu..
sebab kalau sekali nak on berjam juga..
kena marah je nanty dengan family.. *hehehe


Mira akan kembali berblogging mungkin tahun depan..
Mira nak tukar semua design blog untuk tahun baru..
mestilah nak design baru kan..
so ada idea ke untuk tahun baru punya design?
anyone? cute? simple? matured? just drop your comment okey.. ;)

 

lagi satu...disebabkan dah lama tak berblogging
Mira dah tak tahu banyak perkembangan tentang dunia blogging nih,,,
ada benda baru ke..cerita baru ke..or gaya baru nak bergiveway ke kan..
anyone can help? *muka merayu..hehe 

TAHUN BAHARU nanti Mira akan bermanfaatkan untuk cerita sepanjang 
tahun 2015 Mira .. saja nak simpan n share serba sedikit kisah hidup Mira 
tahun ni kepada semua*kalau ada org nak baca la .. 
mana tahu boleh pengubat rindu Mira..
lagi-lagi sebagai pelajar tingkatan Lima ni kan..
semua kenangan sepanjang si sekolah menengah tu..
perghhh..susah nak dilupakan.. 

sampai disini saja kot ..semoga jumpa lagi...
buat masa sekarang  Mira nak habiskan cuti sepanjang bulan nih n 
habiskan masa dengan family..
tunggu post Mira yang sterusnya..byee.. :*

p/s : abaikan template usang Mira ini okey... n minta maaf kalau blog agak semak ke nanti..mungkin mira tengah renovate..tudia..haha

3 000 Pengomen Setia :

leya yeolly berkata...

Wahhh bagus laa kalau mula aktif balik.

Noratiqah Adib berkata...

hey! saya pun da lame tak aktif, bru nk aktif balik cuti ni. dok asrama en, manjang ahh taleh on. :D

anyway, mind dropping by my blog? Tenkiuss! http://budakkecikbermonolog.blogspot.com

Eimma berkata...

jom..jommm..meriahkan dunia bloging. hehhe