STATUS UPDATED!
04/07/2016 terima kasih kepada yang masih sudi menyinggah dan membaca blog Mira ni..budi dan jasa anda tidak mampu Mira balas dengan kata-kata..ecewahhh..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

Entry PERTAMA tahun ini!


Assalammualaikum dan salam sejahtera

sudah sekian lama tak menjenguk blog,,sudah agak bersawang ya..aktiviti tahun nih sangatlah padat..stiap minggu mesti ada ja aktiviti...biasa la tuh kan,,tahun nih dah SPM..kena la sedar diri tuh sikit,,boleh updated pon sebab cuti dua minggu ja nih,,ini pun tak buat lagi kerja kursus Akaun..haihhh..


 insya allah habis ja SPM Mira akan cuba aktifkan balik blog yg dah lama bersawang nih,,nak start GA ka apa kan,,bagi ramai pembaca balik..so gudluck kepada yang akan menjalankan PEPERIKSAAN jugak mcm mira..all the besst untuk korang..byee

kalau nak contact Mira boleh ke
Instagram : amirahazman98
Wechat : amirah98azman


2 000 Pengomen Setia :

Farah Waheda Wahid berkata...

all the best in your future undertakings...

Izz Latif berkata...

Hi, saya sangat menyukai blog anda! ZALORA Malaysia kini sedang mencari blogger yang berbakat, dan saya tertanya adakah anda berminat untuk satu kolaborasi blog bersama kami. Anda boleh hubungi saya di izz.latif@my.zalora.com jika anda berminat dengan tawaran ini dan saya akan berikan segala butiran di sana. Harap dapat balasan emel anda secepat yang mungkin!