STATUS UPDATED!
13/06/2017 BUSY BILA DAH START KERJA..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

Kenapa Perempuan Suka Menangis?


kenapa perempuan selalu menangis? bukan sebab dia lemah tapi itu aja lah cara untuk dia membasihi luka didalam hatinya. Bila prempuan tidak menghiraukan lelaki selepas lelaki menyakiti hatinya ,lebih baik awak beri dia masa untuk menenangkan hatinya semula sebelum kamu menegur dengan ucapan maaf. perasaan seorang perempuan sangat peka.

Allah menciptakannya dengan 9 perasaan dan 1 akal, jadi perempuan selalu mengutamakan perasaannya ketika dia hadapi sebuah permasalahan seperti sedih? tak hairan lah kalau kita tengah sedih air mata kita jatuh kan? lelaki akan sering bertanya kenapa,kenapa dan kenapa seorang perempuan ni selalu menangis lah sedih lah cepat terasa lah kan? Bukan kerana dia lemah, tapi dengan air mata itulah ia meluahkan segala rasa yang ada didadanya beban kehidupannya dan permasalahan yang dihadapinya.

Seperti yang saya cakap dekat atas tu itu je lah cara saya mengurangkan tekanan dan biarlah saya menangis sepuas puas nya lepastu saya akan rasa lega dan sedia dengan cubaan yang hampiri lagi. jadi, lelaki jangan berfikir yang korang jatuhkan air mata awek korang tu perkara kecil okay? ada tersirat sebalik perkara kecil yang disangka kan itu. wahai wanita, allah memberi air mata untuk kita lebih kuat lepas ni dan mampu menjalani segala dugaan.

jangan pernah korang fikir jadi perempuan ni sakai lah apa lah sebab suka menangis lah, kuat terasa lah act jadi perempuan ni lah yang berguna. without a woman trust me a man can't life, hahah siapa nak puji diaorang hari hari kan? siapa nak usik dia hari hari kan? siapa nak jaga makan minum dia kan? hahaha, look girl i already tell you lelaki tak boleh hidup tanpa wanita punya.so kalau korang menangis, nangis lah puas puas k? biarlah apa orang nak cakap janji korang hilang tensionnnn korang tu, dan tu je kan cara menghilangkan ya?

Be strong a girl k? take care and jangan bagi hati awak dilukai untuk keberapa kalinya. keep in touch, for you girl , take care of him . you're more perfect then me .maybe i love him but i know you more competent then me . what ever is not your fault but him . make it's simple i mengalah you cant take him from me even this reluctantly for me . i give you happiness for both . i am more than happy to see him smile though he did not be there again . please take care of him . for you sealouf breaking - i mean i talk like this i do not love you , because i love is i talk like this . i was pleased to see you smile at her as though we before the middle warm ? posted miss very memorable but now distant memory. this is for your own good . do not have to cheat , do not fight , do not need to lie , do not do sins anymore kan ? seriuosly disapointed .

0 000 Pengomen Setia :