STATUS UPDATED!
26/05/2018 dah start belajar ni sampai tak menyempat nak updated blog langsung..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

Dinner Actuary Part1


Assalammualaikum dan salam sejahtera

Untuk entry kali ni just nak share sikit gambar time part1 sebagai student actuary sikit..walaupon sekarang dah part3 dan baru lepas dinner yang kedua pulak..tak pa..kita trowback sikit yang part1 punya dulu..nanti ada masa lain hari Insya Allah Mira updated lain pulak..

Untuk Sem 1 time aku..Dinner bertemakan Hawaii..last minit punya baju yang disponsor 100% oleh roomate,,haha..nasib roomate baik dan tak kisah dannnn tinggi lebih kurang walaupon Mira tinggi sikit..haha..sory ika..okay..nampak muka-muka part 1 tu..haha..enjoy











4 000 Pengomen Setia :

Nur Azian Jaafar berkata...

wahh bestnya dinner.. cikyan dah lama xpi dinner.. huuu

Amirah Azman berkata...

haha..Mira pun baru first time berdinner ni..seronok rupanya..hihi

ANIS NABILAH berkata...

heyy one of the boys is my schoolmates !

Jun Zie berkata...

meriahnya dinner ala hawaian ! =D