STATUS UPDATED!
01/05/2017 segmen dah bermula dan selamat bercuti..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

Segmen !! segmen !!


Assalammualaikum dan salam sejahtera

Alhamdulillah daripada post lepas >> Respon : Segmen ringkas << Mira berterima kasih kepada yg sudi memberikan respon,,,terharu sebenarnya yang masih sudi membaca blog Mira or menerjah blog Mira ni..almaklumla..blog dah lama gila tak updated dan bersawang..fuhh fuhhhh.. mungkin Mira akan active sementara cuti 5 bulan ni dan kalau tak kacau bila dah start keja nanti.. 

Berbalik kepada post respon segmen ringkas ni jugak..Insya Allah segmen tu akan berlangsung bermula awal bulan 5 dan berakhir pada akhir bulan 5..kiranya satu bulan lah segmen ni berlangsung..tujuan segmen ni diadakan pon disebabkan nak tarik balik pembaca Mira la (macam femes pulak ) so diharapkan segmen ni berjalan dengan lancar lah,, untuk hadiah jangan risau..kepada pemenang akan diberikan mengikut 1x Top Referrel , 1x pemenang bagi memori terindah dan 3x pemenang cabutan .. 

Untuk kategori Top Referrel dan kategori Memori terindah hadiah merupakan satu set lengkap seperti 10x keping custom paloroid beserta tali n pengepit tu (saya tak tahu nama dia) lebih kurang seperti gambar dibawah..
 
kepada pemenang cabutan bertuah pula akan diberikan 5/6 keping custom paloroid .. jangan risau..gambar yang sebetulnya kana diberikan kemudian..tak sempat nak snap lagi..hihi..insya Allah jika sambutan or tetiba Mira baik hati..hadiah akan ditambah,,hehe..doa-doakanlah..

Apa yang Mira nyatakan dekat atas ni hanyalah perancangan sahaja...doa-doakanlah semuanya akan berjalan lancar..jika ada cadangan atau pendapat boleh nyatakan di bahagian komen ya..jika bagus boleh ditambah baik dalam segmen yang akan datang ni.sekian..wasalam :)




RESPON : nak buat segmen ringkas tak?


Assalammualaikum dan salam sejahtera

ok alhamdulillah Mira dah habis untuk sem 2 ni.. nampak gayanya setiap habis sem baru nak updated..hahaha..untuk semester break kali ni lama sikit masanya iaitu 5 bulan,,ya 5 bulan masyaAllah lama bebenor,,malas nak explain panjang nanti akan dibuat entry tentang tu..kalau rajin..haha

straight to the point..Mira akan buat segmen ringkas dalam masa terdekat bergantung pada respon jugak la..sebab nak tahu masih ramai ke yang membaca blog Mira ni..*blog hambar* so sebagai penghargaan Mira nak bagi lah hadiah sikit kepada pembaca yang masih sudi baca blog Mira ni..nak tahu hadiahnya?

jengg
_
_
_
jeng
_
_
jengggggg !

custom polaroid untuk beberapa pemenang 

jangan risau untuk step nak join ringkas je..segmen pon ringkas...so apa lagi..berikan respon yea..Mira boleh bajet nak buat banyak mana hadiah untuk pemenang..thanks :*