STATUS UPDATED!
04/07/2016 terima kasih kepada yang masih sudi menyinggah dan membaca blog Mira ni..budi dan jasa anda tidak mampu Mira balas dengan kata-kata..ecewahhh..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

#Sponsor t-shirt for blogger



Assalammualaikum dan salam sejahtera
hari mira nak buat satu entry tentang satu blogger ini nak sponsorkan t-shirt kepada para blogger yang nak buat GIVEAWAY..tepat pada masanya ,mira memang nak buat Giveaway tapi masih terpikir untuk mencari sponsor sebab sekarang agak susah nak cari yang dapat sponsor barangan yang banyak..harap dapat la memudahkan mira untuk buat Giveaway nanti..

tekan header di atas untuk terus ke blog itu

Apa yang mereka offer?
1) 30 helai t-shirt untuk give away + 2 helai t-shirt untuk blogger (pemenang)
2) Design t-shirt adalah custom daripada blogger (pemenang) itu sendiri (bergantung pada terma)
3) Kos postage/courier 32 helai t-shirt akan ditanggung sepenuhnya oleh T-shirt Mudah Terengganu

Siapa yang layak mendapat sponsor?
Blogger seluruh Malaysia

Cara-cara melayakkan diri?
1) Jadi rakan blogger kami dengan cara;
    a)  FOLLOW blog T-shirt Mudah Terengganu, dan

2) Copy gambar blog header T-shirt Mudah Terengganu
3) Buat satu entry di blog masing-masing (tajuk dan isi adalah bebas)
4) Paste gambar blog header T-shirt Mudah Terengganu di entry tersebut
5) Buat link ke entry ini “Sponsor t-shirt for blogger”:  http://rayyanart.blogspot.com/2013/04/sponsor-t-shirt-for-blogger.html
6) Comment di entry ni kata “I am in” + letak link ke entry sendiri yang dah dibuat tadi (sebagai bukti).

Tawaran ni berakhir pada hari ahad 14hb April 2013, jam 2359hrs.

Bila keputusan akan diumumkan?
15hb April 2013


Pihak T-shirt Mudah Terengganu berhak memilih sesiapa sahaja sebagai pemenang. Keputusan adalah muktamad.


okey..macam mana..tak kan tak nak join lagi ..ini peluang yang jarang untuk korang dapat..kalau tak nak kasi mira sahaja..hihi..*just joke..tapi kalau dapat pon alhamdulillah sangat-sangat..:)

2 000 Pengomen Setia :

saifudin abu izzudin berkata...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Batu Adventure berkata...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/