STATUS UPDATED!
04/07/2016 terima kasih kepada yang masih sudi menyinggah dan membaca blog Mira ni..budi dan jasa anda tidak mampu Mira balas dengan kata-kata..ecewahhh..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

FIRST GIVEAWAY BY MIZ RIZHANI



Assalammualaikum dan salam sejahtera
harini jam 0111 aku mengonlinekan diri dan tertarik hati nak join satu GA yang ohsem kedebabom nie..apa yang kedebabom nye tu..mestilah hadiah yang ditawarkan
sebelum apa-apa..bawah nie banner dia..korang terus tekan la nak tahu maklumat lanjut

teruskan menekan banner
okey..just nak ucapkan TAHNIAH kepada owner Giveaway ini sebab baru GA yang pertama bagaikan dah banyak pengalaman dan banyak dapat sponsor yang best-best hadiahnya..Tahniah juga sebab sambutan agak mengalakkan dari para blogger yang lain dari segi penyertaan ye..Mira tak nak cakap banyak sebab idea dah habis pagi-pagi buta ni..just berharap dapat lar juga dapat hadiah dari GA ni..lama tak merasa mendapat hadiah kan semenjak buzy dengan tuition..akhir kata..selamat maju jaya..cewahh..

3 000 Pengomen Setia :

Diyana Hani berkata...

Hai..hai...thanks tau sudi join GA dari hani...Senarai peserta tlh diupdate...Jom bw...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/03/senarai-nama-peserta-giveaway.html

sa mic berkata...

datang dari GA yang sama,goodluck yer ^__^ (http://merepekgila.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html)

Iema Gurlz berkata...

hye
dtg dr GA yg same ^^
http://iema90.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html