STATUS UPDATED!
04/07/2016 terima kasih kepada yang masih sudi menyinggah dan membaca blog Mira ni..budi dan jasa anda tidak mampu Mira balas dengan kata-kata..ecewahhh..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

#1 GIVEAWAY by... Ariesha Safri


Assalammualaikum..
setelah sekian lamaa blog nie bersawang macam tu sahaja..mira nak join juga GA yang gempak-gempak yang telah korang anjurkan..kalau ada Ga lagi bagitahu lar..nak join..bosan cuti sekolah ini..lagipun baru lepas exam selaras satu..so..kerja sekolah tak ada..hoorreeyyyy..hahaha..no so happy..okey..back to the poin..mira join ga ohsem ini..jom join

klik banner

mira tak ada facebook..sebab itu tak boleh like..harap maklum..

TARIKH TAMAT : 23 APRIL 2013



2 000 Pengomen Setia :

ariesha safri berkata...

thanks..for join.. =)

butterfly berkata...

Dtg jalan sini... :)http://cahayasirius.blogspot.com/2013/04/1-giveaway-by-ariesha-safri.html

kalau nak menang TUNAI & MCM2 LAGI..

jom terjah sini
http://cahayasirius.blogspot.com/2013/04/simple-giveaway-contest-by-msh.html