STATUS UPDATED!
01/05/2017 segmen dah bermula dan selamat bercuti..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

ADAKAH AKU MAMPU??


hai semua pembaca ye..miera dah lama sekarang nie nak updated blog sebab tak tahu nak mengpdated apa..harinie miera ada satu ilham dari kisah miera yang ingin berubah kepada yang lebih baik..kisah ini bermula setelah akak kepada miera seperti ingin berubah kepada muslimah-muslimah sejati lar senang cerita..

bukan sebelum ini dia ingkar ke apa..biasalah kan..batas agama memang kita jaga..tapi akak miera tetiba sangat-sangat menitik beratkan tentang ini dan miera pun ingin berusaha seperti dia..walaupun secara perlahan-lahan..insya allah..miera tekad ingin berubah bukan kerana dia tetapi kerana ALLAH....miera harap ALLAH dan korang semua mendoakan miera yang terbaik ye..

lagipun tahun hadapan miera akan hadapi PMR kali terakhir untuk tahun 2012..miera harap sangat dapat menjadi antara calon-calon yang terbaik..dengan perubahan ini jugak..miera akan terus lebih semangat untuk belajar dan menuntut ilmu tidak seperti sebelum ini..miera agak lalai..miera mengaku,,miera macam ambik tak kisah je tentang pelajaran ini sangat,,tapi yang miera tahu,,miera akan skor baek padahal usahanya tiada..dan bila ada sahaja peperiksaan miera tak pernah nak dapat yang terbaik..sekadar 1A ...adush..macam mana nak jadi yang terbaik untuk PMR kelak,,

miera harap sangat-sangat miera akan berubah suatu hari nanti..INSYA ALLAH..



Blogger terFAMOUS!!



oh yeah!! oh yeah,,dah sekian lama tak meng UPDATED ini blog yang entah jadi apa ...ahahaha..miera tetiba terfikir nak buat senarai blog yang miera tak pernah or tertinggal setiap kali entrynya ditulis..miera nie SILENT READER je pon..tapi bagaimana pun miera akan tetap singgah ke blog mereka untuk tahu perkembangan terkini mereka semua ..:)


 yang PERTAMA!!!

ha..miera tertarik kepada entry-entry abg BEN (tapi boleh digelar pakcik dah nie) lagi-lagi tentang anaknya Qhaliff si comel..hahah..bermacam-macam entry spontan yang kadang-kadang seronok dan boleh tercuit hati miera..korang yang nak pergi ke blog Pak cik BEN ASHAARI tekan banner atas nye yew,,:)

KEDUA !!!

Siapa lagi kalau bukan akak Lysaa kita kan...dari blognye berwarna pink,pink purple dan kini MERAH..wau..ohsem,,,blog sis banyak membantu ramai blogger-blogger baru mengenai tutorial-tutorial yang sis telah ajarkan termasuk blog miera nie..miera banyak ambil tutorial dari sis sebagai bantuan..terima kasih beribu-ribu kasih ye..cewah...terlebih lak..dan bukan tutorial sahaja yang ada..sis Lysaa pon sering mengUPDATED tentang dirinya walaupon dimana sis Lysaa berada..

Ketiga !!


Blog ini banyak menampilkan isu-isu semasa dan terkini serta mengenai artis,dunia dan macam-macam lagi yang menarik..miera tak akan terlepas dari setiap updatednya yang banyak juga memberi info terkini ye..JOM TERJAH!!

SEKIAN,,,,terima kasih..:) Jangan lupa terjah ye..:)