STATUS UPDATED!
04/07/2016 terima kasih kepada yang masih sudi menyinggah dan membaca blog Mira ni..budi dan jasa anda tidak mampu Mira balas dengan kata-kata..ecewahhh..:)
- Amirah Azman -
DASHBOARD ABOUT ME TUTORIAL FREEBIES CERITA TIP-TIP

KAWAII GIVEAWAY





Assalammualaikum dan selamat sejahtera..harini Miera nak korang join GA ini!!

[TEKAN BANNER]
hadiah dia giler superb kedebaboommm lar...Semua barangan yang kawai-kawai lagi kiut tahu..rugi betol sapa tak join..walaupon GA ini tentang blog kawai..harap miera boleh lar dapat..blog pon cincai-cincai ja..janji miera join..korang bila lagi..nak tengok hadiahnye ek????
[ HADIAH ]
Soooo...tunggu apa lagi..due date dia mungkin pertengahan bulan 1 ini..kata si pembuat GA inilah..





Hope sangat-sangat miera dapat Hadiah diantara ini lar..aminnn
nie menunjukkan miera dah follow owner and the sponsor..:)





8 000 Pengomen Setia :

ANa Ahmad berkata...

saya tag kamu ye :)

http://amad-jalanan.blogspot.com/2012/12/segmen-kawaii-giveaway.html

Syamimi_Tahir berkata...

terima kasih sudi join . Harap semua peraturan di ikut ye . Goodluck untuk GA awak tu ye^^ blog awak ni pun comel laa ~

jjikjjikl berkata...

nice blog ;)
from the same giveaway ~

http://jjikjjikl.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway.html

Nurul Athirah berkata...

From the same giveaway, awesome blog. Keep blogging !

http://athyrahathie.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway_3.html

zeeQa berkata...

wish you goodluck :)

NIA SI DRUMSTICK berkata...

nia dtg jenguk n folo dr GA yang sm keyh..sudi-sudi singgah blog nia nanti..
http://ceritasinia.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway.html

Syah berkata...

Hai !Jom join giveaway ni!


http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

Nadrah Zulkifly berkata...

Hi awak! BW here. Awak dijemput join GA ni :D
http://nadrahzulkifly.blogspot.com/2013/01/happy-blogging-giveaway.html